Conceptualizing Sustainable Futures Day

Mogens Lykketoft taler ved Conceptualizing Sustainable Futures Day

tirsdag 17 okt 17

Kontakt

Thomas J. Howard
Lektor
DTU Mekanik
45 25 47 41

Danmark er førende på verdensplan indenfor udviklingen hen i mod en mere bæredygtig fremtid, og en stærk eksponent for FN’s udviklingsmål. Det næste skridt i udviklingen mod en større bæredygtighed er meget udfordrende, i og med at vi vil forsøge drastisk at reducere vores påvirkning af miljøet og vores afhængighed af ikke-fornybare ressourcer. 

På DTU vil Conceptualizing Sustainable Futures Day undersøge hvordan design kan bidrage til denne problemløsning: I dagens første halvdel vil nationale og internationale eksperter præsentere de udfordringer som vi står overfor i forbindelse med vand, fødevarer, produktion og energisystemer. I dagens anden halvdel præsenteres design strategier og tilgange som kan håndtere systemudfordringer. Deltagere vil blive blive involveret i en workshop hvor man vil undersøge designtænkning som et konceptualiseringsværktøj.

Fakta om Conceptualizing Sustainable Futures Day (CSFD17):
Se programmet her

Den første del er gratis og åben for DTU ansatte og alumner, her deltager Mogens Lykketoft, Prof. Chris McMahon og Henrik Stiesdal.

Tilmelding her

Der er et begrænset antal pladser og deltagere som er tilmeldt hele symposiet bliver prioriteret. For at tilmelde sig hele dagen inklusiv workshop, frokost og for at høre alle oplægsholdere, så har DTU ansatte og alumner mulighed for at købe en særlig billet til 1000 kr. (normal pris 4000 kr.). Billetkøb via linket her

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.mek.dtu.dk/nyheder/Nyhed?id=%7BF8D7C518-16EA-4DFE-AE42-74B737AFDAFE%7D
9 DECEMBER 2018