Product Development Symposium 2016

Produkt- og designudvikling i industrien betaler sig

fredag 16 sep 16

Kontakt

Torben Anker Lenau
Lektor
DTU Mekanik
45 25 48 11

Kontakt

Niels Henrik Mortensen
Sektionsleder, Professor
DTU Mekanik
45 25 62 75

Kontakt

Thomas J. Howard
Lektor
DTU Mekanik
45 25 47 41

Kontakt

Tim C. McAloone
Professor, ph.d.
DTU Mekanik
45 25 62 70
Danske produktionsvirksomheder har nu fået mulighed for at lære endnu mere om, hvad det kan betyde for en virksomhed at arbejde aktivt med produktudvikling på nye måder og med unikke værktøjer.

Det sker på Product Development Symposium 2016, som afholdes på DTU Mekanik fra d. 20. til d. 23. september. Arbejdet med design- og produktudvikling har stor strategisk betydning for, hvordan danske produktionsvirksomheder klarer sig i den internationale konkurrence, og der er hjælp at hente for dem, der har brug for nye ideer til problemløsning. ”Mange virksomheder har 20 års erfaring i ikke at lancere nye produkter til tiden og har massive kvalitetsproblemer,” siger professor Niels Henrik Mortensen, ”Produktudviklingssymposiet sætter fokus på, hvordan disse udfordringer har været løst i toneangivende virksomheder og adresseret i DTU’s forskningsarbejde.”

Fire temadage med hver sit koncept for produktudvikling
På hver af de fire temadage introduceres deltagerne for viden og redskaber på et internationalt højt anerkendt niveau i forbindelse med produktudvikling. Emnerne er disruptiv konceptualisering, produkt arkitektur, robust design og bæredygtige produkt/ service-systemer. Symposiet foregår på engelsk og ved siden af de ingeniørfaglige eksperter er der hver dag mange oplæg med erfaringer fra industrien.

De fire temadage er:

  • Disruptive Conceptualization Day, tirsdag d. 20. september ved lektor Torben Anker Lenau og lektor Claus Thorp Hansen.

  • Product Architectures Day, onsdag d. 21. september ved professor Niels Henrik Mortensen.

  • Robust Design Day, torsdag d. 22. september ved Lektor Thomas J. Howard og post doc. Tobias Eifler.

  • Sustainable Product/Service-systems Day, fredag d. 23. september ved professor Tim C. McAloone.


Se de fulde programmer for hver dag her:

Product Development Symposium 2016   Product Development Symposium 2016 Product Development Symposium 2016  Product Development Symposium 2016 
Disruptive Coceptualisation Day Product Architecture Day Robust Design Day Sustainable Product/
Service-systems Day

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.