VÆLG INTERVAL
Erik Vilain Thomas (tv) og Jørgen Arendt Jensen (th). Foto: Innovationsfonden
24 FEB

Stor pris for bærbar ultralyd

Ved EliteForsk-konferencen den 23. februar uddelte Innovationsfonden fem nyindstiftede priser. Fire nuværende og tidligere DTU’ere var blandt modtagerne.

Elektronik Vindenergi Billedanalyse Hardware og komponenter Software og programmering Innovation og produktudvikling Computerberegning
13 FEB

DTU’s skraldespande ved selv hvornår de skal tømmes

Overfyldte skraldespande pynter hverken i bybilledet eller på universitets campus, og en ny løsning til affaldshåndtering udviklet på DTU Mekanik sikrer nu at skraldespandene...

Miljø og forurening Affaldshåndtering Dataanalyse Hardware og komponenter Software og programmering
04 DEC

Vaavud – en startup med vind i sejlene

Fra universitetsprojekt til virksomhed: Mød Andreas Okholm, vindekspert og ingeniør bag vindmålervirksomheden Vaavud.

Software og programmering Hardware og komponenter Telekommunikation Entreprenørskab Innovation og produktudvikling
02 OKT

Vaavud - en start-up med vind i sejlene

Fra universitetsprojekt til startup-virksomhed: Mød Andreas Okholm, vindekspert og ingeniør fra vindmålerudvikleren Vaavud.

Software og programmering Entreprenørskab Innovation og produktudvikling