Hans Nørgaard-Hansen (tv) og Ole Sigmund

Hans Nørgaard Hansen
Institutdirektør, Professor, Ph.d.

Ole Sigmund
Institutdirektør og professor Hans Nørgaard Hansen og professor Ole Sigmund er tildelt Ridder af Dannebrogordenen.

Hans Nørgaard Hansen modtager ordenen for sit mangeårige virke som professor og institutdirektør på DTU Mekanik. Han har været ansat ved DTU i perioden 1993-1998 og han blev udnævnt professor i 2002 og institutdirektør siden 2016. I perioden 1998-2002 arbejdede han i det private erhvervsliv.

Hans Nørgaard Hansen er professor i mikro/nanofremstilling og har et betydeligt videnskabeligt lederskab inden for produktionsteknologiforskning i Manufacturing Academy of Danmark.

Ole Sigmund modtager ordenen for sit mangeårige virke som professor ved DTU.

Ole Sigmund er en særdeles anerkendt professor i strukturel topologioptimering ved DTU Mekanik. Ole Sigmund er verdensførende inden for sit felt, og hans forskning danner grundlag for minimering af materialeforbrug blandt andet i fly- og bilproduktion.

Ole Sigmund blev ansat ved DTU som adjunkt i 1995, udnævnt som professor MSO i 2001 og professor i 2010.