Annual Report 2015, Photo: Colourbox

Professor Emeritus

Hans Nørgaard Hansen
Institutdirektør, Professor, Ph.d.
Vores årsrapport giver et overblik over aktuel forskning på instituttet, og nøgletallene for blandt andet vores produktion af kandidater, ph.d.-afhandlinger, publikationer og meget mere.

Du kan også læse om hvordan ny forskning har givet baggrunden for helt nye muligheder for materialedesign. Det fortæller professor Marcel Somers om i artiklen om de tværfaglige samarbejder indenfor materialeforskningen.

De andre temaartikler handler dels om det afsluttede EU-projekt, MERMAID, dels om kurset ”innovation og produktudvikling” som hvert år sætter mange nye start-ups i søen og hvor underviserne nu har startet deres egen virksomhed.

Læs om det, og meget mere i vores Årsrapport 2015. Du kan også bestille den hos kommunikationsmedarbejder Lisbeth Lassen.

Annual Report 2015, Photo: Colourbox