Best poster Flemming Jensen

Best poster award til erhvervs ph.d. studerende Flemming Jensen

fredag 04 nov 16

Bang & Olufsen

Flemming Jensen, som er erhvervs ph.d. studerende ved DTU Mekanik, modtog prisen ved den nyligt afholdte konference, Annual Anodizing Conference and Exposition i Montreal, Canada. Konferencen var organiseret af Aluminium Anodisers Council. Flemming Jensen er ansat hos Bang & Olufsen.

Posteren var baseret på artiklen “In-situ Temperature Measurement during High Frequency Pulse Anodising of Aluminium” af F. Jensen, V. C. Gudla, Ib Kongstad, og R. Ambat.

Aluminum Anodizers Council, AAC, er den international handelsorganisation for virksomheder som er engageret i aluminium anodisering. Organisationens mission er at støtte medlemmerne, og i det hele taget brugere af anodiseret aluminium, via uddannelse, fortalerarbejde og promovering.

AAC inviterer studerende indenfor områderne elektrokemi, metallurgi, kemi, materialevidenskab, metalformning og relaterede ingeniørdiscipliner til at præsentere deres arbejde ved en poster session i forbindelse med den årlige Annual Anodizing Conference and Exposition i Montreal, Canada. Denne poster session skaber et forum hvor de studerende kan præsentere deres forskning for et interesseret publikum bestående af professionelle fra industrien. Konferencens Academic Task Force indsamlede oplæggene til eventen og de forskellige posters blev præsenteret for tre dommere. Tre postere blev udvalgt som ligeværdige vindere, herunder Flemming Jensens bidrag.

 

Forskningen, som blev præsenteret på posteren, hænger sammen med brugen af High Frequency Pulse Anodising til aluminium legeringer, med fokus på at finde frem til den grundlæggende mekanisme, en teknik som potentielt kan give mange fordele sammenlignet med traditionel DC anodisering.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.