Ole Sigmund æresprofessor

Ole Sigmund udnævnt æresprofessor i Kina

fredag 11 apr 14

Ole Sigmund

Det kinesiske Northwestern Polytechnical University har udnævnt Ole Sigmund, professor ved DTU Mekanik, til æresprofessor.

Ole Sigmund modtog udnævnelsen af universitetets vice-præsident, professor Bin Bo Wei, som også er medlem af CAS, Chinese Academy of Science. Ceremonien fandt sted tirsdag d. 8. april  i Xi’an, hvor Northwestern Polytechnical University er beliggende. Northwestern Polytechnical University er et af nøgleuniversiteterne i Kina og hører under Ministry of Industry and Information Technology. Universitet har fokus på forskning og uddannelse indenfor luftfart, rumfart og maritim ingeniørvidenskab.

Ole Sigmund modtog udnævnelsen på baggrund af sin forskning indenfor topologioptimering og udvikling af materialedesign.

Ole Sigmund udnævnt til æresprofessor
Fra venstre: Professor Bin Bo Wei, Ole Sigmund, professor ved DTU Mekanik og professor Zhang Weihong.

Ole Sigmund
Ole Sigmund modtager udnævnelsen af professor Bin Bo Wei, vicepræsident ved Northwestern Polytechnical University.